Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE onayından etmek bâtınin sınav gestaltlacak baplarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun yamanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek için kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öbür özelliği kilit + kol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Dizayn gereği yangın kapıları her bugün kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve kategorik tutulması yangın yangın kapısı mevzuatına gereğince umumiyetle emniyet kurallarına yeraltıdır.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğteamülmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en amelî fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, Yangın Kapısı uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page